• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Tijdens deze online cursus kom jij alle ins en outs weten van de natuurlijke nagel en krijg je meer basis kennis van de meest voorkomende natuurlijke nagel problemen die we tegen komen in de salon. Wil jij weten hoe de natuurlijk nagel is opgebouwd en wil jij ook een perfecte gel polish aan kunnen brengen, dan is deze cursus wat voor jou.

In deze cursus combineren we het beste van 2 aspecten! Info van de natuurlijke nagel, een perfecte start voor iedere gel polish stylist en daarnaast een uitgebreide CND™ SHELLAC™ polish training.

Na deze training is jouw kennis up to date en kun jij een perfecte set gel polish aanbrengen en ben jij in staat om de natuurlijk nagel te analyseren en een gedegen advies te geven.

Deze training bestaat uit 2 losse video’s die jij kan kijken wanneer het jou uitkomt. Video 1 is de cursus Speed date Anatomie Pathologie met natural nail specialist Tracy Shelverton van Gorge Nails. Het instituut met de meeste kennis waar het de natuurlijke nagel betreft.

De 2e video is de cursus CND™ SHELLAC™ start met CND™ docent Claudia Groot Bluemink. Claudia is CND™ SHELLAC™ specialist en verteld jou alles over een perfecte CND™ SHELLAC™ behandeling.

Na het volgen van deze cursus ben jij in staat om zelf CND™ SHELLAC™/ gel polish aan te brengen en is jouw basis kennis van de natuurlijke nagel weer helemaal up to date.

Cursusoverzicht

Toets: A perfect start met CND Shellac Onbeperkt
Les 1: Speed date Anatomie en Pathologie
Speed date Anatomie en Pathologie 01:00:00
Les 2: CND Shellac start
CND Shellac start 01:00:00

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!